1264.
HOZZÁVALÓK:
8 tojássárgája,
18 dkg cukor,
25 dkg vaj,
28 dkg liszt,
2 dkg kakaópor,
a krémh ez:
20 dkg vaj,
20 dkg porcukor,
1/2 dl rum,
10 dkg darált dió.
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük h abosra
a tojássárgákat a cukorral, és a vajjal. A vaj és a cukor keverése közben
egyenként adjuk h ozzá a tojássárgákat. Miután
alaposan kikevertük a masszát, adjuk h ozzá a
lisztet, és a kakaót. Kivajazott, kilisztezett tepsin közepesen meleg sütőben
süssük ki puszedlinek. A kih űlt puszedliket
töltsük meg diókrémmel. A krém elkészítéséh ez
keverjük h abosra a vajat a porcukorral, majd
keverés közben adjuk h ozzá a rumot, és a
finomra darált diót.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése