2672.
HOZZÁVALÓK:
3 tojás,
10 evőkanál cukor,
1/2 liter tej,
fahéj.
ELKÉSZÍTÉS:
Öntsük a tejet keverőtálba egy darabka fahéj kíséretében, majd üssük bele a tojásokat és keverjük hozzá a cukor felét. A keveréket habverővel verjük fel. Kis vízből és a maradék cukorból készítsünk karamellt. Az elkészült szép barna karamellt öntsük abba az edénybe, amelyben a flánt fogjuk sütni. Erre öntsük rá az előzőleg felvert keveréket, gőzben, 250 fokon egy óra alatt süssük meg.
3 tojás,
10 evőkanál cukor,
1/2 liter tej,
fahéj.
Öntsük a tejet keverőtálba egy darabka fahéj kíséretében, majd üssük bele a tojásokat és keverjük hozzá a cukor felét. A keveréket habverővel verjük fel. Kis vízből és a maradék cukorból készítsünk karamellt. Az elkészült szép barna karamellt öntsük abba az edénybe, amelyben a flánt fogjuk sütni. Erre öntsük rá az előzőleg felvert keveréket, gőzben, 250 fokon egy óra alatt süssük meg.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése