2736.
HOZZÁVALÓK:
42 dkg vaj,
16 dkg cukor,
52 dkg liszt,
ribizli-, vagy málnalekvár,
porcukor.
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük a gyengén felolvasztott vajat 1/2 óráig. Adjuk hozzá a cukrot és a nagyon száraz lisztet. Öntsük a tészta felét papírral kibélelt tortaformába. Kenjük meg a tetejét megkenjük ribizli- vagy málnalekvárral, azután öntsük rá a tészta másik felét, és nagyon lassan süssük. Tálra téve, hintsük meg porcukorral.
42 dkg vaj,
16 dkg cukor,
52 dkg liszt,
ribizli-, vagy málnalekvár,
porcukor.
Keverjük a gyengén felolvasztott vajat 1/2 óráig. Adjuk hozzá a cukrot és a nagyon száraz lisztet. Öntsük a tészta felét papírral kibélelt tortaformába. Kenjük meg a tetejét megkenjük ribizli- vagy málnalekvárral, azután öntsük rá a tészta másik felét, és nagyon lassan süssük. Tálra téve, hintsük meg porcukorral.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése