2747.
HOZZÁVALÓK:
10 dkg kukoricaliszt,
15 dkg héjában főtt burgonya,
20 dkg porcukor,
20 dkg darált dió,
1 dl rum,
a díszítéshez:
reszelt csokoládé.
ELKÉSZÍTÉS:
A kukoricalisztet 6 dl vízben, állandó kevergetés közben főzzük sűrűre, majd 10 percig pihentessük. A még meleg burgonyát törjük át és adjuk hozzá a kukoricához. Dolgozzuk össze alaposan a porcukorral, a darált dióval meg a rummal. Nedves kézzel formáljunk belőle kis golyókat, és forgassuk reszelt csokoládéba.
10 dkg kukoricaliszt,
15 dkg héjában főtt burgonya,
20 dkg porcukor,
20 dkg darált dió,
1 dl rum,
a díszítéshez:
reszelt csokoládé.
A kukoricalisztet 6 dl vízben, állandó kevergetés közben főzzük sűrűre, majd 10 percig pihentessük. A még meleg burgonyát törjük át és adjuk hozzá a kukoricához. Dolgozzuk össze alaposan a porcukorral, a darált dióval meg a rummal. Nedves kézzel formáljunk belőle kis golyókat, és forgassuk reszelt csokoládéba.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése