1389.
Bukovics Vendelné receptje
HOZZÁVALÓK:
1 csomag vaníliapuding,
1/2 l tej,
1 csomag vaníliáscukor,
1 csomag gesztenyemassza,
5 dkg vaj,
1/2 dl rum,
1 poh ár
tejszín.
ELKÉSZÍTÉS:
Készítsük el a vaníliapudingot a
vaníliáscukorral dúsítva, és a rummal ízesítve. Hűtsük ki, és h a
megdermedt, kis merőkanállal merjünk belőle félgömböket, egy lapos
porcelántálra egymás mellé borítva. Keverjük ki a gesztenyemasszát a vajjal, és
ízesítsük ízlés szerint rummal. Krumplinyomóval nyomjuk rá a félgömbökre, a
tetejükre pedig tegyünk tejszính abot, melyet
1-1 szem meggyel díszíth etünk.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése