2787.
HOZZÁVALÓK:
8-10 dkg élesztő,
2 fej vöröshagyma,
1 evőkanál zsemlemorzsa,
2 evőkanál búzadara,
1 tojás,
olaj,
majoránna,
borsikafű,
pirospaprika,
só,
vágott petrezselyemzöld.
ELKÉSZÍTÉS:
Az apróra vágott hagymát pároljuk meg, tegyük bele a zsemlemorzsát és a darát. Kicsit együtt is pirítsuk. Az élesztőt kis vízben oldjuk fel és adjuk hozzá a hagymához. Fűszerezzük be ízlés szerint, és üssük bele a tojást. Ha kell még adjunk hozzá egy kis vizet, és állandó kevergetés közben főzzük kenhető pástétommá.
8-10 dkg élesztő,
2 fej vöröshagyma,
1 evőkanál zsemlemorzsa,
2 evőkanál búzadara,
1 tojás,
olaj,
majoránna,
borsikafű,
pirospaprika,
só,
vágott petrezselyemzöld.
Az apróra vágott hagymát pároljuk meg, tegyük bele a zsemlemorzsát és a darát. Kicsit együtt is pirítsuk. Az élesztőt kis vízben oldjuk fel és adjuk hozzá a hagymához. Fűszerezzük be ízlés szerint, és üssük bele a tojást. Ha kell még adjunk hozzá egy kis vizet, és állandó kevergetés közben főzzük kenhető pástétommá.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése