2706.
HOZZÁVALÓK:
25 dkg kukoricaliszt,
15 dkg margarin,
10 dkg porcukor,
1 tojás,
1/2 citrom leve,
1 dkg szódabikarbóna,
5 dkg mazsola,
1 csomag vaníliáscukor.
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük össze a kukoricalisztet a margarinnal, a tojással, a citromlével és a szódabikarbónával. Lisztezett deszkán formáljunk kiszúróval apró korongokat. Közepébe tegyünk egy szem mazsolát, zsírozott sütőlemezen süssük. Miután kihűlt, vaníliás porcukorral hintsük meg.
25 dkg kukoricaliszt,
15 dkg margarin,
10 dkg porcukor,
1 tojás,
1/2 citrom leve,
1 dkg szódabikarbóna,
5 dkg mazsola,
1 csomag vaníliáscukor.
Keverjük össze a kukoricalisztet a margarinnal, a tojással, a citromlével és a szódabikarbónával. Lisztezett deszkán formáljunk kiszúróval apró korongokat. Közepébe tegyünk egy szem mazsolát, zsírozott sütőlemezen süssük. Miután kihűlt, vaníliás porcukorral hintsük meg.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése