2701.
HOZZÁVALÓK:
2,5 cm hosszú fahéj,
6 evőkanál koriandermag,
1 teáskanál szárított, porrá zúzott kókuszreszelék,
1/2 teáskanál kapormag,
10-15 szem rizs,
1 teáskanál mustármag,
2 teáskanál csípős paprika szárított magja,
3 teáskanál köménymag.
ELKÉSZÍTÉS:
Egy serpenyőben szárítsuk és pirítsuk világosbarnára az első 4 fűszert. Adjuk hozzá az összes hozzávalót. Állandóan kevergetve pirítsuk aranybarnára. Zúzzuk porrá.
2,5 cm hosszú fahéj,
6 evőkanál koriandermag,
1 teáskanál szárított, porrá zúzott kókuszreszelék,
1/2 teáskanál kapormag,
10-15 szem rizs,
1 teáskanál mustármag,
2 teáskanál csípős paprika szárított magja,
3 teáskanál köménymag.
Egy serpenyőben szárítsuk és pirítsuk világosbarnára az első 4 fűszert. Adjuk hozzá az összes hozzávalót. Állandóan kevergetve pirítsuk aranybarnára. Zúzzuk porrá.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése