2700.
HOZZÁVALÓK:
2 evőkanál koriandermag,
1 evőkanál köménymag,
2 teáskanál fekete bors,
2 teáskanál őrölt fahéj,
1 teáskanál kardamom mag,
1 teáskanál édesköménymag,
1/2 teáskanál egész szegfűszeg,
4 szárított babérlevél.
ELKÉSZÍTÉS:
Pirítsuk meg az egész fűszereket egy serpenyőben, míg néhány árnyalattal sötétebbé nem válnak. Törjük össze egy mozsárban, majd adjuk hozzá az őrölt és a szárított fűszereket is, és az egészet zúzzuk porrá. Zárt edényben tároljuk.
2 evőkanál koriandermag,
1 evőkanál köménymag,
2 teáskanál fekete bors,
2 teáskanál őrölt fahéj,
1 teáskanál kardamom mag,
1 teáskanál édesköménymag,
1/2 teáskanál egész szegfűszeg,
4 szárított babérlevél.
Pirítsuk meg az egész fűszereket egy serpenyőben, míg néhány árnyalattal sötétebbé nem válnak. Törjük össze egy mozsárban, majd adjuk hozzá az őrölt és a szárított fűszereket is, és az egészet zúzzuk porrá. Zárt edényben tároljuk.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése