Ads 468x60px

Pages

Curry csípős házilag

 2702.

HOZZÁVALÓK:
1 evőkanál koriandermag,
1 evőkanál őrölt bors,
1 teáskanál köménymag,
1 teáskanál nagyon csípős, szárított paprikamag,
1 teáskanál gyömbér,
1 teáskanál kurkuma,
1 teáskanál sáfrány,
1 teáskanál só,
0,5 teáskanál fokhagymasó,
1 mokkáskanál őrölt fekete mustármag,
1 mokkáskanál zellermag,
1 késhegynyi szerecsendió.
 
ELKÉSZÍTÉS:
Mozsárban zúzzuk apróra azokat a fűszereket, melyek nem eleve poralakúak, majd keverjük hozzá az utóbbiakat is. Zárt edényben, fénytől védett helyen tároljuk, hogy minél tovább megőrizze a zamatát.


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése