2927.
HOZZÁVALÓK:
5 evőkanál olívaolaj,
3 gerezd fokhagyma,
1 hegyes paprika,
1 csokor petrezselyem,
só és bors ízlés szerint.
ELKÉSZÍTÉS:
A pesto tulajdonképpen egy nyers, olajos zöldségmártás. Ehhez vágjuk össze a petrezselymet, a paprikát és a fokhagymát is vágjuk darabokra, majd sóval, borssal turmixoljuk össze vagy törjük össze mozsárban. A zöldséges masszához óvatosan adagoljuk az olajat, és keverjük el alaposan.
5 evőkanál olívaolaj,
3 gerezd fokhagyma,
1 hegyes paprika,
1 csokor petrezselyem,
só és bors ízlés szerint.
A pesto tulajdonképpen egy nyers, olajos zöldségmártás. Ehhez vágjuk össze a petrezselymet, a paprikát és a fokhagymát is vágjuk darabokra, majd sóval, borssal turmixoljuk össze vagy törjük össze mozsárban. A zöldséges masszához óvatosan adagoljuk az olajat, és keverjük el alaposan.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése