2929.
HOZZÁVALÓK:
20 dkg összevagdalt étcsokoládé,
20 dkg vaj,
2 tojás,
14 dkg szárított gyümölcs vegyesen (őszi- és sárgabarack, datolya, szilva kimagozva, összevagdalva),
3-4 dkg összevagdalt mogyoró,
13 dkg darabokra tördelt babapiskóta.
20 dkg összevagdalt étcsokoládé,
20 dkg vaj,
2 tojás,
14 dkg szárított gyümölcs vegyesen (őszi- és sárgabarack, datolya, szilva kimagozva, összevagdalva),
3-4 dkg összevagdalt mogyoró,
13 dkg darabokra tördelt babapiskóta.
Egy 20 cm átmérőjű kerek tortaformát kenjünk ki, és az alját meg az oldalát sütőpapírral béleljük ki. A csokoládét a vajjal gőzön vagy mikrohullámú készülékben olvasszuk fel, és keverjük simára. Langyosra hűtve a tojásokkal verjük habosra, majd a szárított gyümölccsel, a piskótával meg a mogyoróval dolgozzuk össze. A formába töltve tegyük 5 órára a hűtőszekrénybe, hogy megdermedjen. Cikkekre vágva fagylalttal vagy tejszínhabbal tálaljuk.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése