2936.
HOZZÁVALÓK:
50 dkg háztartási keksz,
30 dkg cukor,
25 dkg margarin,
10 dkg mazsola,
20 dkg vagdalt dióbél,
4 tojás,
5 evőkanál kakaó,
4 evőkanál rum,
reszelt citromhéj.
ELKÉSZÍTÉS:
Főzzük meg a vajat, a tojásokat, a kakaót, és a cukrot. Az összetört (nem darált) kekszet keverjük bele a masszába. Adjuk hozzá a diót és a mazsolát. Keverjük össze alaposan, majd tegyük bele a rumot is. Egy tepsit nejlonnal béleljünk ki, nedvesítsük meg, és nyomkodjuk bele a masszát. Másnap borítsuk ki és vágjuk kockákra.
50 dkg háztartási keksz,
30 dkg cukor,
25 dkg margarin,
10 dkg mazsola,
20 dkg vagdalt dióbél,
4 tojás,
5 evőkanál kakaó,
4 evőkanál rum,
reszelt citromhéj.
Főzzük meg a vajat, a tojásokat, a kakaót, és a cukrot. Az összetört (nem darált) kekszet keverjük bele a masszába. Adjuk hozzá a diót és a mazsolát. Keverjük össze alaposan, majd tegyük bele a rumot is. Egy tepsit nejlonnal béleljünk ki, nedvesítsük meg, és nyomkodjuk bele a masszát. Másnap borítsuk ki és vágjuk kockákra.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése