Ads 468x60px

Pages

Krémsajtos eperkocka

 2939.

HOZZÁVALÓK:
25 dkg nagykockatészta,
15 dkg tejszínes krémsajt,
2 dl tejföl,
20 dkg eper,
3-4 evőkanál eperszörp,
ízlés szerint porcukor és só.
 
ELKÉSZÍTÉS:
Főzzük meg a tésztát a szokásos módon, forró, sós vízben, majd meleg vízzel öblítsük le, és tartsuk melegen. A mártáshoz öntsünk a tejfölt a turmixgép poharába, majd az eperszörpöt, a krémsajtot, kevés cukrot (mvel a szörp édes ízlés szerint akár el is hagyhatjuk), és kevés sót. Az egészet turmixoljuk össze. A főtt tésztát forgassuk bele a sajtos mártásba, és a tetejét hintsük meg a friss, apróra vágott, megmosott és kicsumázott gyümölccsel.


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése