Ads 468x60px

Pages

Karácsonyi angyalka

 2984.

HOZZÁVALÓK:
8 tojásfehérje,
1 teáskanál citromlé,
20 dkg kristálycukor,
20 dkg porcukor.
 
ELKÉSZÍTÉS:
Verjünk a tojásfehérjékből a citromlével, és a kristálycukorral kemény habot. Fakanállal keverjük bele a porcukrot. Töltsük nyomózsákba és a sütőlapra formázunk 2 rétegben köröket és angyalkákat. Az angyalkákhoz először harangformát, majd kerek fejet készítsünk. Ezt ismételjük meg, majd egy cseppforma szárnyat, és egy behajlított kart készítsünk. A maradék habot ételfestékkel színezve, tetszőlegesen díszítsük a formákat. Kb. 100 fokra előmelegített sütőben csak szárítsuk. Cérnával vagy színes masnival akaszthatjuk a fenyőfára.


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése