2983.
HOZZÁVALÓK:
25 deka étcsokoládé,
25 deka tejcsokoládé,
15 deka kukoricapehely.
ELKÉSZÍTÉS:
Olvasszuk fel a csokoládét, a kukoricapelyheket törjük össze, de nem egészen apróra. Az egészet dolgozzuk össze. Kiskanállal egy-egy adagnyi masszát tegyünk a pici, 1 cm átmérőjű mignonos papírokba, majd tegyük hűtőbe. Kb. 60-70 darab konfekt lesz belőle.
25 deka étcsokoládé,
25 deka tejcsokoládé,
15 deka kukoricapehely.
Olvasszuk fel a csokoládét, a kukoricapelyheket törjük össze, de nem egészen apróra. Az egészet dolgozzuk össze. Kiskanállal egy-egy adagnyi masszát tegyünk a pici, 1 cm átmérőjű mignonos papírokba, majd tegyük hűtőbe. Kb. 60-70 darab konfekt lesz belőle.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése