2687.
HOZZÁVALÓK:
20 dkg margarin,
8 szilva,
10 dkg dióbél,
2 szál citromfű,
2 cl konyak,
só.
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük habosra a margarint 5 dkg darált dióval, a finomra vágott citromfűvel, a konyakkal és nagyon pici sóval, majd forgassuk bele a többi durvára tört diót. Töltsük a diókrémet a hosszában félbevágott és kimagozott szilvákba.
20 dkg margarin,
8 szilva,
10 dkg dióbél,
2 szál citromfű,
2 cl konyak,
só.
Keverjük habosra a margarint 5 dkg darált dióval, a finomra vágott citromfűvel, a konyakkal és nagyon pici sóval, majd forgassuk bele a többi durvára tört diót. Töltsük a diókrémet a hosszában félbevágott és kimagozott szilvákba.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése