2691.
HOZZÁVALÓK:
1,5 dl tejföl,
5 evőkanál sárgabaracklekvár,
1 citrom leve és lereszelt héja,
2 teáskanál gyömbérgyökér,
1 vaníliarúd kikapart velője,
3 cl fehér portói bor,
só,
őrölt fehérbors,
1 teáskanál szőlőcukor,
2 evőkanál habbá vert tejszín.
ELKÉSZÍTÉS:
Dolgozzuk össze alaposan a hozzávalókat és végül adjuk hozzá a felvert tejszínt is. Jó kísérője a különböző nyers zöldségeknek, fondünek, valamint a rák- és kagylóételeknek.
1,5 dl tejföl,
5 evőkanál sárgabaracklekvár,
1 citrom leve és lereszelt héja,
2 teáskanál gyömbérgyökér,
1 vaníliarúd kikapart velője,
3 cl fehér portói bor,
só,
őrölt fehérbors,
1 teáskanál szőlőcukor,
2 evőkanál habbá vert tejszín.
Dolgozzuk össze alaposan a hozzávalókat és végül adjuk hozzá a felvert tejszínt is. Jó kísérője a különböző nyers zöldségeknek, fondünek, valamint a rák- és kagylóételeknek.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése