2778.
HOZZÁVALÓK:
1/2 csésze narancslé,
1 teáskanál citromlé,
3 evőkanál porcukor,
1 piskóta tortalap,
2-3 evőkanál felmelegített narancslekvár,
1/2 csésze kókuszreszelék.
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük össze a narancs-, citromlevet a cukorral. Vágjuk a tortalapot 5 cm-es kockákra. Mártsuk egyenként gyorsan a narancslébe, majd a lekvárba, szórjuk be a kókuszreszelékkel. Húzzuk fel a grillpálcákra, tegyük forró grillbe, és addig süssük, míg a kókusz kissé megbarnul.
1/2 csésze narancslé,
1 teáskanál citromlé,
3 evőkanál porcukor,
1 piskóta tortalap,
2-3 evőkanál felmelegített narancslekvár,
1/2 csésze kókuszreszelék.
Keverjük össze a narancs-, citromlevet a cukorral. Vágjuk a tortalapot 5 cm-es kockákra. Mártsuk egyenként gyorsan a narancslébe, majd a lekvárba, szórjuk be a kókuszreszelékkel. Húzzuk fel a grillpálcákra, tegyük forró grillbe, és addig süssük, míg a kókusz kissé megbarnul.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése