2810.
HOZZÁVALÓK:
20 dkg meggy,
20 dkg juhsajt,
10 dkg margarin,
1 dl sűrű tejföl,
1 mokkáskanál fokhagymapor,
1 mokkáskanál őrölt fehér bors,
ízlés szerint só.
ELKÉSZÍTÉS:
Reszeljük le a juhsajtot, magozzuk ki és vágjuk apróra a meggyet. Keverjük habosra a tejfölt, a puha vajat és a reszelt sajtot, majd adjuk hozzá a fűszereket és a meggyet. Addig keverjük, amíg egynemű masszává nem válik. Pirított kalácshoz nagyon jó.
20 dkg meggy,
20 dkg juhsajt,
10 dkg margarin,
1 dl sűrű tejföl,
1 mokkáskanál fokhagymapor,
1 mokkáskanál őrölt fehér bors,
ízlés szerint só.
Reszeljük le a juhsajtot, magozzuk ki és vágjuk apróra a meggyet. Keverjük habosra a tejfölt, a puha vajat és a reszelt sajtot, majd adjuk hozzá a fűszereket és a meggyet. Addig keverjük, amíg egynemű masszává nem válik. Pirított kalácshoz nagyon jó.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése