Ads 468x60px

Pages

Csokoládés linzerkorong túróval

 2822.

HOZZÁVALÓK:
a tésztához:
30 dkg liszt,
20 dkg vaj,
10 dkg porcukor,
2 tojássárgája,
a töltelékhez:
40 dkg túró,
20 dkg vaj,
3 tojássárgája,
8 dkg mazsola,
2 dkg vaníliáscukor,
reszelt citromhéj,
40 dkg csokoládé tortabevonó.
 
ELKÉSZÍTÉS:
A megadott anyagokból készítsünk linzertésztát, nyújtsuk ki két-három milliméter vastagságúra és fánkszaggatóval vágjunk belőle korongokat, helyezzük sütőlemezre, közepes hőmérsékletű sütőben süssük meg. Készítsük el a túrókrémet, majd ragasszunk össze két-két linzerkorongot a töltelékkel. A csokoládé tortabevonót olvasszuk fel, vigyázva, hogy ne égjen az edény aljára.  Mártsuk ebbe a lehűtött tésztákat.


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése