2818.
HOZZÁVALÓK:
2dl salátaöntet,
5 dl liszt,
36 dkg áfonyás dzsem vagy befőtt,
2 dl cukor,
1,25 dl apróra vágott dió,
2 felvert tojás,
1 teáskanál szódabikarbóna,
1/2 teáskanál só.
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük össze a hozzávalókat. Öntsük az így kapott tésztamasszát egy kizsírozott őzgerincformába. 180 fokos sütőben süssük 45-50 percig, illetve addig, amíg a tészta széle el nem válik a tepsi falától. Hagyjuk hűlni, majd 10 perc után vegyük ki a formából.
2dl salátaöntet,
5 dl liszt,
36 dkg áfonyás dzsem vagy befőtt,
2 dl cukor,
1,25 dl apróra vágott dió,
2 felvert tojás,
1 teáskanál szódabikarbóna,
1/2 teáskanál só.
Keverjük össze a hozzávalókat. Öntsük az így kapott tésztamasszát egy kizsírozott őzgerincformába. 180 fokos sütőben süssük 45-50 percig, illetve addig, amíg a tészta széle el nem válik a tepsi falától. Hagyjuk hűlni, majd 10 perc után vegyük ki a formából.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése