2954.
HOZZÁVALÓK:
10 dkg margarin,
10 dkg trappista sajt,
20 dkg rizsliszt,
2 tojás,
késhegynyi só,
2 dl víz.
ELKÉSZÍTÉS:
Tegyük a vízbe a margarint, és forraljuk fel. Adjuk hozzá a sót, és a rizslisztet, amivel keverjük simára. A tűzről levéve reszeljük bele a sajtot, majd ha langyosra hűlt a massza, egyenként keverjük bele az egész tojásokat is. Kiskanállal helyezzük zsírozott sütőlemezre, a tetejüket kenjük meg tojássárgával, és közepesen meleg sütőben süssük meg.
10 dkg margarin,
10 dkg trappista sajt,
20 dkg rizsliszt,
2 tojás,
késhegynyi só,
2 dl víz.
Tegyük a vízbe a margarint, és forraljuk fel. Adjuk hozzá a sót, és a rizslisztet, amivel keverjük simára. A tűzről levéve reszeljük bele a sajtot, majd ha langyosra hűlt a massza, egyenként keverjük bele az egész tojásokat is. Kiskanállal helyezzük zsírozott sütőlemezre, a tetejüket kenjük meg tojássárgával, és közepesen meleg sütőben süssük meg.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése