2957.
HOZZÁVALÓK:
10 dkg finomra darált, friss tepertő,
20 dkg liszt,
1 tojás,
5 dkg porcukor,
4 kanál tejföl,
kevés fahéj,
1/2 csomag sütőpor,
3-4 reszelt alma,
10 dkg mazsola,
a kenéshez: 1 tojás.
ELKÉSZÍTÉS:
Készítsünk tésztát a hozzávalókból, dolgozzuk ki alaposan gyúródeszkán, nyújtsuk ki és a finomra cukrozott almával, és a mazsolával szórjuk be. Göngyölítsük fel, és tojással bekenve lapon süssük.
10 dkg finomra darált, friss tepertő,
20 dkg liszt,
1 tojás,
5 dkg porcukor,
4 kanál tejföl,
kevés fahéj,
1/2 csomag sütőpor,
3-4 reszelt alma,
10 dkg mazsola,
a kenéshez: 1 tojás.
Készítsünk tésztát a hozzávalókból, dolgozzuk ki alaposan gyúródeszkán, nyújtsuk ki és a finomra cukrozott almával, és a mazsolával szórjuk be. Göngyölítsük fel, és tojással bekenve lapon süssük.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése